tisdag 24 februari 2009

Vitt, vitt, vitt


För första gången i livet äger jag någonting och här ska inget lämnas åt slumpen. Här kan jag riva väggar som jag vill,(inte för att det finns mer än en vägg att riva, men ändå) inreda precis som jag vill och ingen kan sätta sig över mina val här. Känns skönt!
På bilden ser ni hallen som var en veranda innan de förra ägarna byggde in den. Blev så glad när jag rev upp den bruna plastmattan och såg ett trägolv. Blev sedan lite ledsen när jag insåg att det var ett terassgolv med stora glipor ner i grunden, haha. Men planen är att jag ska lägga in ett trägolv som går i stil med det andra rummets. Sedan ska de målas vita liksom det mesta som tas in i stugan.
Slagbordet och stolarna har jag fått av mamma och de har målats och står tillfälligt i hallen tills det går att möblera rummet. I taket (som också målats vitt) fanns det redan en krok och då fick jag idén att skruva upp några till. Hängde sedan upp en ljuslykta och en trådkorg med mossa och hjärtan på tråd från Skapande händer i Lidköping samt en ram som jag köpte i Ocean Grove, NJ i Usa där vi har spelat 2 somrar i rad. Vi ska dit i sommar igen och nu tänker jag handla det jag vill ha och skeppa hem det om det blir nödvändigt:-) Det är ett fantastiskt litet kustsamhälle med massor av fina små inredningsaffärer!
Den gamla kökssoffan har jag fått låna av min snälla moster. Klädde om locket i ett vitt och grå-rutigt tyg och ställde dit alla kuddar jag kunde hitta. Det blev ganska bra tycker jag...

2 kommentarer:

  1. Hej Jenny!

    Vad fint och mysigt det låter!
    Jag älskar den stilen också...

    Som du ser har vi också en blog här inne.

    Kramar Julia

    SvaraRadera
  2. Toppen tjejen!
    Spännande! Här kommer en till inrednings blogg jag gillar!
    Lycka till med ditt smultronställe.
    Kram Inez
    hannasform.blogspot.com

    SvaraRadera